Leren reisset 'Berlin'

Model: Reisset Berlin
Compartimenten: 1 per tas
Buitenkant: kalfsleer
Garantie:12 maanden vanuit de fabriek in Italië
Voor meer productinformatie zie tabblad specificaties onderaan de pagina

Beschikbare opties:

€469,95
-+
Gratis onderhoudsset Incl. gratis onderhoudsset

Luxe reistassen Berlin van kalfsleer

Deze mooie set stijlvolle leren reistassen van het exclusieve Italiaanse tassenmerk Tuscany Leather bestaat uit de reistassen 'Berlin’ en 'Berlin XL’. De praktische indeling en het royale formaat maken deze elegante tassen zowel geschikt voor de vakantie als voor andere doeleinden. Beide reistassen hebben een opening met dubbele rits, een vak met rits en beschermende nopjes aan de onderkant. Twee mooie lederen handvatten en een draagriem maken de stijlvolle tassen af. Leren reisset 'Berlin’ is verkrijgbaar in bruin, donkerbruin en zwart. Bekijk ook de andere leren reistassen van Italiaanse Tassen.

Grote reistas 'Berlin’ en reistas extra groot 'Berlin XL’

Vanzelfsprekend kunt u de reistassen ook los van elkaar aanschaffen. Bekijk reistas 'Berlin’ en de grotere variant reistas 'Berlin XL’.

Reistas als handbagage - in het vliegtuig - in diverse afmetingen

De leren reistassen en weekendtassen zijn geschikt voor een korte trip of een heuse wereldreis. Met een leren reistas annex weekendtas van Italiaanse tassen weet u zeker dat u stijlvol op reis gaat! Om er zeker van te zijn welke afmetingen van uw reistas toegestaan zijn in het vliegtuig, check ook eens https://www.alle-handbagage-afmetingen.nl en voorkom verrassingen. Nagenoeg alle reistassen zijn geschikt als handbagage maar verdiep u even in welke formaten voor welke organisatie gelden!  

Weekendtassen met Vera Pelle-keurmerk

De leren reistassen van Italiaanse Tassen worden volgens traditionele methode gemaakt in Italië. Midden in Toscane wordt op authentieke wijze alleen de beste kwaliteit Italiaans kalfsleer gebruikt voor prachtige tassen. Het leer wordt plantaardig gelooid in Santa Croce sull'Arno en met de hand gepolijst waarmee het leer op een prachtige manier ouder wordt. Alle tassen van Italiaanse Tassen dragen het het Vera Pelle-keurmerk.

Deze leren reistassen als reisset aanschaffen?

Bestellen via onze website is een fluitje van een cent! Bestel de reisset via www.italiaansetassen.nl (gratis) en wij doen er een onderhoudsset bij (ook gratis). Kortom, voldoende redenen om vandaag nog te bestellen.

Bijzonderheden
Afmetingen Berlin: B 46 x H 29 x D 21 cm Berlin XL: B 55 x H 30 x D 26 cm
Compartimenten 1 per tas
Vakken vak met rits (binnenkant)
Buitenkant kalfsleer
Onderkant beschermende nopjes
Sluiting met dubbele rits
Handvat leder
Accessoires riemen met gesp
Gewicht 3,6 kg
Gerelateerde producten
Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl