Zwarte leren tas gezocht? Gevonden!

Leren aktetassen in de kleur zwart - een perfecte combi

Bent u op zoek naar een zwarte leren tas? Of toch een bruine? Hoe dan ook, u zit goed bij Italiaanse tassen! Wij bieden u een ruime keuze!! Klik op alle toegevoegde foto's voor een goed beeld van zowel de tas alsook de kleur. Houd in gedachten dat de tas in werkelijkheid er nog fraaier uitziet. Mocht u twijfelen of vragen hebben, neem dan even contact met ons op.

De kleur zwart

Zwart wordt vaak beschouwd als de donkerste kleur die er is. Het is echter geen kleur zoals de andere kleuren uit het spectrum. Zwart is feitelijk het ontbreken van alle licht. In het dagelijks leven wordt zwart doorgaans echter wel ervaren als een kleur.

Een oppervlakte, zoals zwarte kleding of zwart papier, heeft een zwart voorkomen als er geen enkel licht wordt teruggekaatst. Al het licht dat op het voorwerp valt wordt door de pigmenten van de verf geabsorbeerd. Bij een licht uitstralend voorwerp, zoals de monitor van een computer wordt zwart verkregen door geen licht uit te stralen. De pixels van het scherm staan in dat geval uit.

Wordt zwart gemengd met wit, dan ontstaan tinten van grijs (bron: Wikipedia)

Zwarte aktetas of zwarte reistas

U zoekt een mooie zwarte leren aktetas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres... Als u kijkt bij onze exclusieve leren aktetassen vindt u er wel meer dan een. Het voordeel van een zwarte tas is dat er geen kleurverschil in zit zoals met bruin het geval is - in de kleur bruin is geen enkele tas hetzelfde!

Toch liever een bruine leren tas?

Geen probleem! Bekijk onze bruine leren tassen en bestel vandaag nog! Wij hebben de tassen op voorraad en versturen vaak dezelfde dag nog. Beslis vandaag nog en geef een tas kado, aan uzelf of voor een speciale gelegenheid.

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl