Retourprocedure

Indien het door u aangekochte product (dan wel de door u aangekochte producten) niet voldoen aan de verwachtingen en het product/ de producten nog niet in gebruik zijn genomen dan wel geen gebruiksschade vertonen, dan mag u volgens de 'Wet verkopen op Afstand' binnen 30 werkdagen na levering deze aan ons retourneren zonder opgaaf van redenen. Het pakket kan worden teruggestuurd naar:

De Koning Selfstorage t.a.v. Italiaansetassen.nl, Gildeweg 12, 2632 BA te NOOTDORP. 

Belangrijk om te vermelden; U hoeft ons niet te melden dat u het product retourneert, het is voldoende dat u het product retourneert inclusief het factuurnummer en uw bankrekeningnummer (klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden). Op het moment dat wij het pakket retour hebben ontvangen en het product niet in gebruik is genomen (zie onze Algemene Voorwaarden hoofdstuk 6.3), maken wij het bedrag (de aankoopsom en eventuele berekende verzendkosten) aan u over. Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Doorgaans wordt het bedrag dezelfde dag nog dan wel binnen enkele dagen aan u teruggestort.

De verzendkosten voor het retourneren van een pakket zijn voor rekening van de klant.

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl