Product informatie

Al onze producten zijn afkomstig van Tuscany Leather. Een Tuscany Leather product is het resultaat van honderden jaren ervaring in Toscaans leder en traditioneel leerlooien.

Onze stijlen zijn met de tijd doorontwikkeld om te reageren op nieuwe behoeften aan ergonomie en draagbaarheid. Desalniettemin is de erfenis van de geschoolde leermakers van de 19e eeuw bewaard gebleven. Veel van onze producten hebben ongewijzigde ontwerpen die typerend zijn voor een authentiek product met moderne functies. Dit is ons kenmerk en onze kracht.

Vandaag de dag worden producten nog steeds gemonteerd op de traditionele manier. Nieuwe technologieën zijn een rol gaan spelen om adequaat te kunnen reageren op de toenemende vraag uit de markt.

Onze leer wordt gelooid volgens de traditie van de 19de eeuw met behulp van plantaardige tannines welke het milieu volledig respecteren.

Onze ontwikkeling zal onze product filosofie niet veranderen. We zullen altijd onderzoek blijven doen naar het verder verfijnen van de kwaliteit van onze producten voor het dagelijks gebruik.

Al onze producten worden vervaardigd met behulp van een bijzonder hoge kwaliteit Italiaans leer.

Alle leersoorten zijn plantaardig gelooid in Santa Croce sull' Arno (Italië) en worden met de hand gepolijst.

Alle producten worden opgeslagen in een beperkte hoeveelheid om schade (veroorzaakt door hoge temperaturen of hoge luchtvochtigheid) te voorkomen.

Voordat de producten verzonden worden vanaf de fabriek in Italië ondergaan alle producten een kwaliteitscontrole. Vervolgens worden alle items afzonderlijk gelabeld, verpakt in plastic en veilig verpakt voor verzending. De dozen worden verstuurd via TNT of DHL en doorgaans al de volgende werkdag afgeleverd bij u thuis!

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl