Garantie

De producten van Italiaansetassen.nl zijn gemaakt van 100% echt Italiaans leer (VERA PELLE ITALIANA) en worden geproduceerd in Italië.
Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 12 maanden vanuit de fabriek in Italië.

Het leer dat gebruikt wordt, kan verschil in kleurtinten hebben als gevolg van het bijzondere tannings proces. Dit is geen defect aan de tas echter een onderscheidend kenmerk.

Ieder item is met zorg samengesteld en ondergaat een zorgvuldige kwaliteitscontrole. Het kan echter voorkomen dat producten kleine onvolkomenheden hebben als gevolg van het tannings en productieproces. Indien dit het geval is, neem dan even contact met ons op via info@italiaansetassen.nl.

Italiaansetassen.nl biedt voor haar eigen producten een reparatie service aan zelfs als de garantietermijn is verstreken met als doel de levensduur van het product te vergroten. Indien u gebruik wilt maken van de reparatieservice, een reserve onderdeel nodig heeft dan wel voor andere vragen, neem dan even contact op via info@italiaansetassen.nl en wij helpen u graag verder.

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl