Bruine leren tas gezocht? Gevonden!

Leren aktetassen en leren reistassen in diverse kleuren?

Een leren aktetas of leren reistas kopen bij Italiaanse Tassen is niet alleen eenvoudig, wij bieden u ook een ruime keuze in zowel type tas alsook in kleur. Naast de kleuren zwart en bruin, bieden we ook de kleuren donker bruin, cognac en rood aan. Zowel type tas alsook kleur is uiterst persoonlijk. Ter informatie: de meest verkochte tassen zijn aktetassen en reistassen in de kleuren bruin en donker bruin.

Bruin - de meest verkochte kleur! 

Deze reden voor het verkiezen van de kleur bruin boven de andere kleuren heeft wellicht te maken met het feit dat de kleur bruin een tertiaire kleur is die veel in de natuur voorkomt. Een tertiaire kleur ontstaat door alle drie de primaire kleuren uit het subtractieve kleursysteem: cyaan, geel en magenta, te mengen. Tertiaire kleuren hebben een lage intensiteit (lichtsterkte) doordat het meeste licht geabsorbeerd wordt. Bij een perfecte menging zou zwart ontstaan. Overheersen één of meer kleuren dan ontstaan andere donkere tinten. Bruin kan verkregen worden door de cyaancomponent te verminderen zodat het mengsel roder wordt — rood is immers de mengkleur van het resterende geel en magenta. Daarbij worden de mengsels met meer geel dan magenta wél als bruin ervaren, maar mengsels met meer magenta al snel als paars. Doordat het mengen in vele wisselende hoeveelheden kan gebeuren, bestaan er erg veel nuances van bruin (bron: Wikipedia).

Op zoek naar een bruine of cognac kleurige leren tas?

Bent u op zoek naar een bruine leren tas? Of toch een zwarte? Hoe dan ook, u zit goed bij Italiaanse Tassen! Onze tassen van het merk Tuscany Leather worden volgens traditionele methode gemaakt in Toscane, Italië. Alleen de beste kwaliteit Italiaans kalfsleer wordt gebruikt, leer dat prachtig veroudert. Het leder wordt op duurzame wijze plantaardig gelooid in Santa Croce sull'Arno en met de hand gepolijst. Door de authenticiteit en kwaliteit van het vakmanschap draagt iedere tas van Tuscany Leather het Vera Pelle-keurmerk: Pelle Conciata al Vegetale in Toscana. 

Bruine aktetas of reistas

U zoekt een mooie bruine leren aktetas? Of toch liever een reistas? Kijk eens op ons assortiment leren reistassen of bij onze exclusieve leren aktetassen. Hier vindt u een ruime keuze aan tassen in verschillende typen en kleuren. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van uw aankoop (vraag naar onze voorwaarden). Twijfelt u aan een kleur? Kom dan even bij ons langs en ervaar het zelf. Laat even van te voren weten dat u komt zodat wij kunnen ontvangen.

Toch liever een zwarte leren tas?

Past een zwarte leren tas toch beter bij wie u bent of wat u draagt? Geen probleem! Bekijk onze zwarte leren tassen!

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl