Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden

Italiaansetassen.nl biedt u meerdere betaalmogelijkheden te weten vooruitbetalen, Rembours, PayPal, Creditcard en contant bij ophalen. U selecteert de betaalmogelijkheid die het beste bij u past.

1. VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar girorekeningnummer 5043209 (ING) t.n.v. Capo J. te Nootdorp.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Capo J.:

IBAN: NL72 INGB 0005 0432 09
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

2. PAYPAL / CREDIT CARD

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

3. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

4. REMBOURS

Via het betalen onder rembours heeft u de mogelijkheid te betalen aan de pakketbezorger voordat u het pakket overhandigd krijgt. Dat gebeurt gewoon aan de deur, snel en efficiënt! Kosten daarvan bedragen €9,95 en zijn voor rekening van de klant.

5. CONTANT BIJ OPHALEN

Capo J. biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen en contact aan ons te voldoen. In overleg met u maken we een afspraak wanneer dit ons beide schikt.

Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl