Italiaanse tassen: ‘made in Tuscany’

Italiaanse tassen: ‘made in Tuscany’

Voor wie het nog niet kent: Toscane ligt centraal in Italië. Je vindt er wereldberoemde steden als Florence, Pisa en San Gimignano. Talloze toeristen komen er elk jaar om te genieten van de rijke cultuur en van authentieke streekproducten: olijfolie, schapenkaas, heerlijke Chianti-wijnen en natuurlijk de prachtige leren tassen! Italiaanse tassen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit Italiaans leer en worden met de grootst mogelijke passie en ambachtelijkheid verwerkt tot een excellent eindproduct.

Tuscany Leather

U begrijpt, wij van Italiaansetassen.nl zijn echt gevallen voor de passie en kwaliteit van Toscane. We zijn er trots op dat wij een selectie van de mooiste tassen die in Toscane te koop zijn, kunnen aanbieden. Dat doen we met een bijna on-Nederlandse passie. We stellen het assortiment met zorg samen en werken nauw samen met de producent. Zo weten we zeker dat al onze tassen echt in Toscane gemaakt zijn, van 100% origineel Italiaans leer.

U vindt bij ons alleen tassen van het (keur)merk van Tuscany Leather. Dat staat voor:

  • een hoge kwaliteit leer,
  • een traditioneel en authentiek productieproces en
  • een wereldwijd bekend en gewaardeerd design.

Alle leersoorten zijn

  • plantaardig gelooid in Santa Croce sull' Arno en
  • met de hand gepolijst.

Kwaliteitscontrole

Italiaansetassen.nl werkt samen met een door ons speciaal geselecteerde Toscaanse producent, die uw Italiaanse tas met de grootste zorg en aandacht maakt. Voordat de fabriek de producten verzendt, wordt elke tas aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen. Eenmaal goedgekeurd worden de tassen afzonderlijk gelabeld en veilig verpakt voor verzending.

Kortom, Italiaansetassen.nl garandeert u alle ingrediënten voor een Toscaans kwaliteitsproduct zonder dat u daarvoor naar Italië hoeft te rijden.

Kom gerust eens langs in onze webwinkel en waan uzelf in Italië.

Ciao, Helma
www.italiaansetassen.nl

Reacties
Schrijf reactie
Italiaansetassen.nl sinds 2005 - Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW
Contactgegevens: Italiaansetassen.nl - Turfakker 47 - 2632 AE Nootdorp - Klantenservice 015 8874488 - info@italiaansetassen.nl